Workshops & Trajecten
overzicht en structuur van ons aanbod


 

Overzicht en structuur van het MannenWerk Aanbod

MannenWerk biedt diverse workshops en trajecten aan.

 

Het meest transformerende traject dat we hebben is BestemmingsWerk. Een 2-jarige training waarin je jezelf en je essentie helemaal leert kennen om van daaruit je bestemming te gaan leven. De 3- en 4-daagse workshops én de Purpose Quest zijn onderdeel van dit traject. Dus wil je het beste wat MannenWerk te bieden heeft dan is dit hét traject daarvoor! 

 

We hebben 1-daagse workshops (MannenDag, thema workshops (zie agenda voor aankomende workshops) die gericht zijn inspiratie en kennismaking met ons en ons werk.

 

Daarnaast organiseren we drie keer per jaar 3-daagse workshops (KrijgersWerk, KoningsWerk & VrouwenWerk). Deze meerdaagses worden vaak als intens en zeer transformerend ervaren en gaan vanzelfsprekend een stuk dieper dan de 1-daagses. Je kunt deze 3-daagses los van elkaar volgen, maar natuurlijk opvolgend aan elkaar. 

 

Eén keer per jaar organiseren we een 4-daagse workshop (MeesterWerk of LichtWerk). Deze workshops staan in het teken van je meesterproef als man en vragen een gedegen voorbereiding. 

 

Om het vuur brandend te houden en om regelmatig met andere mannen je dagelijkse leven te onderzoeken zijn er MannenGroepen. Een MannenGroep komt 5 of 10 avonden per jaar bij elkaar. 

 

Mocht je een aantal workshops bij MannenWerk hebben gedaan dan kun je ook de Purpose Quest doen en je kunt je aansluiten bij een 'doorgaande' EnergieWerk groep. 

 

Tenslotte organiseren we regelmatig workshops en trajecten voor ervaren MannenWerkers zoals MidWinter

 

Voor wie is het?

De 1-daagses, 3-daagses en de MannenGroepen zijn zowel voor oud-deelnemers als nieuwe mannen. 

 

De 4-daagses, MidWinter, de Purpose Quest en EnergieWerk zijn alleen voor MannenWerkers die meerdere workshops hebben gedaan. 

 

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op.

 

Nieuwsbrief MannenWerk

 

Heb je interesse in MannenWerk, wil je meer weten over de waarde van MannenWerk of wil je op de hoogte blijven van onze workshops?

 

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. 
 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF