De Mannen
trainers en coaches van MannenWerk


 

 

Edwin Holwerda 

 

   

 

Edwin heeft als trainer, coach en adviseur jarenlange ervaring in het begeleiden van waardegedreven ontwikkeltrajecten, teambuilding en leiderschapsprogramma’s in de zorg, het onderwijs, de overheid en commerciële organisaties. Hij is drijfveren expert en uitermate goed in staat om het onzichtbare zichtbaar te maken en om verschillende manieren van kijken, denken en doen met elkaar te verbinden. Zijn stijl van begeleiding kenmerkt zich door de eenvoud, passie, precisie en stevigheid waarmee hij alledaagse en 'zweverige' onderwerpen behandelt. In zijn interventies stimuleert hij mensen om de kracht en wijsheid in zichzelf te zoeken waarmee ze zelf de antwoorden op hun vragen kunnen vinden. Edwin vindt in zijn leven en werk veel inspiratie in oude wijsheid, mythologie, filosofie en archetypische psychologie. Mannen met wie hij werkt noemen hem vaak een bevlogen verhalenverteller, magiër en een ware Master of Ritual & Ceremony. 

 

Edwin is directeur bij KAORA en partner en directeur Spiral Dynamics bij Synnervate.

 

 

Guido Spijk

 

   

 

Guido is een dynamische trainer, coach en therapeut die werkt vanuit het ervaringsgericht leren. Voelen, bewust worden en handelen zijn voor hem belangrijke uitgangspunten. Door de uitdagingen en problemen werkelijk te doorvoelen wordt het steeds helderder wie je bent en waardoor je straalt. Twintig jaar ondernemerschap en een uitgebreide studie sociale psychologie bij Phoenix, Weisfelt en Partners, SDi en het sjamanisme geven hem een rijke kennis van de sociale kaart. Hij werkt vanuit de essentie dat leren door ervaring, bewustwording en oefening de basis vormen om autonoom en verbonden te zijn. Met zijn rijke ervaring in het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkelingstrajecten levert hij een wezenlijke bijdrage aan zowel persoonlijke als bedrijfsmatige ontwikkelingen. 

 

Guido is oprichter van Voel Coaching.

 

 

 

 

De Mannen over MannenWerk


 

Edwin


"MannenWerk bevrijdt mannen. Het helpt mannen in contact te komen met hun essentie en de oerkracht van het bestaan. Het transformeert woede in levensvuur, agressie in passie, gemis in compassie en verlangen in liefde. MannenWerk opent de weg naar het hart en leert mannen om vanuit hun missie hun levenspad te bewandelen. Voor zichzelf, de ander en de wereld."

Guido


"MannenWerk opent je hart, laat je voelen wat er in je onderbuik leeft en helpt je kiezen voor wie jij wilt zijn in dit leven. Het laat je als man geloven in liefde en overvloed."