Werkwijze

MannenWerk
uit je comfort zone en volledig in je kracht

Wat we doen werkt, maar waarom? 

 

Op unieke wijze laten we je voelen en ervaren wat het betekent om de man te zijn die je diep van binnen in potentie bent én in werkelijkheid kunt zijn. Om te bereiken wat we beloven trekken we alles uit de kast. Met respect, humor en liefde halen we je uit je comfort zone. We brengen je in contact met je diepste gevoelens en verlangens. We geven je inzicht in je diep verankerde – en vaak belemmerende – overtuigingssystemen. We laten je voelen wat je drijft en wie je in essentie bent én in potentie wilt zijn.  

 

Wij werken vanuit ons hart en een waardevrij oordeel en stimuleren onze deelnemers dat ook te doen. We creëren een veilige leeromgeving waarin jij je eigen thema’s en schaduwkanten kunt onderzoeken.

 

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een rijk en gevarieerd repertoir aan technieken, werkvormen en interventies om mannen precies te geven wat ze nodig hebben.

 

“MannenWerk is een ware ontdekkingstocht waarin je door de trainers echt uit je comfort zone wordt gehaald.” 

“MannenWerk is – zonder gelul – één van de grootste cadeaus die je jezelf als man kunt geven.”

Krachtige Werkvormen

 

Onze workshops worden vaak getypeerd als een combinatie van verhalen, muziek, gesprekken, theater, spel, confrontatie, rituelen, initiaties, heling en diepgaande persoonlijke transformatie. 

 

Mythodrama is één van onze meest waardevolle werkvormen. Aan de hand van een mythologisch verhaal onderzoeken we de krochten van onze psyche en ervaren we hoe het is om de man te kunnen zijn die we diep van binnen zijn. Binnen mythodrama spelen rituelen een belangrijke rol en een deel van ons proces vindt dan ook plaats in een rituele setting. Mannen ervaren onze manier van werken als zeer krachtig en zien onze workshops als een ware rite of passage.   

 

De trainers van MannenWerk zijn allen gecertificeerd in NLP, transactionele analyse, systemisch werk, voice dialogue, Spiral Dynamics integral, energetisch werk en biodynamische psychotherapie.