BestemmingsWerk

ontdek, ontwikkel en leef je ware essentie

2-jarig persoonlijk leiderschapstraject voor mannen die hun essentie willen ontdekken en bezield willen leven en werken.

Eerstvolgende start BestemmingsWerk: 21 & 22 september 2024

BestemmingsWerk is een levensveranderend traject van 2 jaar waarin je leert wie je ten diepste bent, wat jouw roeping is en hoe je dit in de wereld kunt zetten. Je krijgt inzicht in de patronen, overtuigingen en drijfveren die jou hebben gemaakt tot de man die je nu bent. En je leert hoe jouw waarden en natuurlijke talenten als kompas kunnen dienen om een zinvol, bevredigend en en vitaal leven te leiden. Een leven dat goed is voor jou, voor jouw dierbaren en voor de wereld om je heen. 

 

BestemmingsWerk is alleen voor mannen die écht voor een vitaal, vervullend en zingevend leven willen gaan. Tijdens deze 2-jarige leergang onderga je een ware heldenreis. Je leert jezelf van binnen en buiten helemaal kennen. Het is een intensief traject van 2 jaar voor mannen die vanuit hun kern, geleid door hun hogere roeping, bezield willen leven en werken. Leven en werken vanuit je purpose zorgt ervoor dat je doet wat je te doen hebt, moeiteloos en met energie, omdat het past bij je ware essentie. 

 

Deze leergang is het meest transformerende programma dat we je als man kunnen bieden. Van A tot Z begeleiden we je naar je ware essentie, zodat jij uiteindelijk de man kunt worden die je ten diepste wilt zijn. We leren je het pad van je ziel te bewandelen en wat het betekent om je door jouw licht te laten leiden.

 

Het uiteindelijke doel van deze tweejarige reis is dat jij als man het leven gaat leiden dat helemaal bij jou past en dat in lijn is met wie je ten diepste bent. Om dit te bereiken vragen wel wel van je dat je er 100% voor gaat. Je hebt daadwerkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor wie je bent en wat je te doen hebt. Je dient ervoor te zorgen dat persoonlijke ontwikkeling een vaste waarde wordt in je leven. En je gaat keer op keer het geleerde vertalen naar pragmatische stappen en deze ook uitvoeren.

 

Praktisch

Jezelf leren kennen en ontwikkelen is leuk, spannend en inspirerend. Het maakt je niet alleen krachtig en vitaal maar zorgt ook voor een levendige, nieuwsgierige en liefdevolle levenshouding. Dit alles vraagt ook een flinke dosis wilskracht en discipline van jezelf, want nieuwe inzichten en gedragingen zijn snel geleerd maar niet eenvoudig geïntegreerd. Naast de sessies en workshops krijg je dan ook huiswerkopdrachten aangereikt en dien je intervisie te doen om het geleerde blijvend te integreren. De begeleiders vormen gedurende het hele proces een bron van kennis, kunde en wijsheid. 

 

BestemmingsWerk is alleen voor mannen die écht bereid zijn in het diepe te springen en werkelijk de man willen worden wie ze in essentie zijn. 

 

Wil je meer weten? Vragen? Neem contact op met Guido. 

Wat levert BestemmingsWerk je op?    

 

BestemmingsWerk is voor mannen die: 

 • antwoord zoeken op de vragen: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat heb ik te doen?

 • hun ware essentie willen weten en hun zielsbestemming willen leven;

 • een bewust, zingevend, betekenisvol en liefderijk bestaan willen leiden;

 • uit hun comfortzone durven te stappen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven;

 • het licht in zichzelf willen ontdekken en dat willen uitstralen naar de wereld. 

   

BestemmingsWerk stelt je in staat: 

 • een levensveranderende persoonlijke transformatie te realiseren;

 • bewust te gaan staan voor de man die je in essentie bent;

 • de schoonheid, natuurlijke flow en magie van het leven te ervaren;

 • bezield, vitaal en geïnspireerd te leven en te werken;

 • dagelijks bewuste en purpose-gerichte keuzes te maken.

 

Opbouw

De leergang integreert het beste van wat MannenWerk te bieden heeft. Naast de trainingsdagen van de leergang doe je ook mee aan onze impactvolle 3-daagse workshops en ga je in het tweede jaar onze befaamde “Purpose Quest’ doen.
De leergang is als volgt opgebouwd: 

 • Jaar 1: De Onderzoeker – dit jaar gaat helemaal over Jou. Je leert welke patronen en maskers je met je meedraagt, hoe je oude wonden kunt helen, mentale en fysieke barrières kunt doorbreken en hoe jouw waarden en talenten kunnen dienen als kompas voor toekomstige ontwikkeling naar jouw essentie. 
 • Jaar 2: De Ontdekkingsreiziger – dit is het jaar waarin je vanuit je hervonden identiteit nieuwe werkelijkheden gaat ontdekken. Het is het jaar van de Purpose Quest waarin je in contact komt met je ware essentie, je aardse bestemming en wat jij in de wereld wilt zetten. Ook maak je al een concreet manifestatieplan om je purpose te manifesteren.

Optioneel kun je nog een derde jaar (De LichtWerker) aan dit traject koppelen waarin je van start tot finish wordt begeleid in het leven en manifesteren van jouw purpose.  

Praktische Informatie

 

Aantal modules en tijdsbesteding

BestemmingsWerk start telkens in het najaar en duurt 2 jaar. De eerstvolgende start van de leergang is in september 2024. De twee jaren omvatten elk 10 modules.
Het eerste jaar bestaat uit zes 1-daagses, twee 2-daagses en twee 3-daagse workshops (VrouwenWerk & KoningsWerk).
Het tweede jaar omvat vijf 1-daagses, drie 2-daagses, één 3-daagse workshop (KrijgersWerk) en de Purpose Quest.
Tussendoor krijg je huiswerkopdrachten (ongeveer 4 tot 8 uur per week) en doe je intervisie sessies (4 uur per maand).

Data

De data voor het eerste jaar van de eerstvolgende leergang zijn:
Module 1: zaterdag 21 en zondag 22 september 2024
Module 2: vrijdag 25 oktober 2024
Module 3: donderdag 28 november – zondag 1 december 2024 (VrouwenWerk)
Module 4: vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2025
Module 5: Vrijdag 7 februari 2025
Module 6: Zaterdag 8 maart 2025
Module 7: Vrijdag 11 april 2025
Module 8: Zaterdag 17 mei 2025
Module 9: Donderdag 29 mei – zondag 1 juni 2025 (KoningsWerk)
Module 10: Zaterdag 28 juni 2025

De data voor het tweede jaar van de leergang worden begin 2025 bekend gemaakt aan de deelnemers. Neem contact met ons op voor verdere praktische info.

Investering

De particuliere tarieven voor dit levensveranderende traject zijn:
Jaar 1: € 3.995 incl. BTW (incl. VrouwenWerk & KoningsWerk)
Jaar 2: € 3.995 incl. BTW (incl. KrijgersWerk & Purpose Quest)

De zakelijke tarieven zijn:
Jaar 1: € 4.995 excl. BTW (incl. VrouwenWerk & KoningsWerk)
Jaar 2: € 4.995 excl. BTW (incl. KrijgersWerk & Purpose Quest)

De tarieven zijn inclusief maandelijkse begeleiding, tussentijdse ondersteuning, catering en overnachtingen. 

Early Bird tarief: 10% korting bij inschrijving tot 6 maanden voor aanvang traject; 5% korting bij inschrijving tot 3 maanden voor aanvang traject.

Locaties

BestemmingsWerk vindt plaats op onze werklocaties in Utrecht, Zeewolde, Cothen en Orvelte.
Meer informatie over de locaties ontvang je na inschrijving.

Vragen

Voor meer informatie en vragen neem contact op met Guido.

Inschrijven BestemmingsWerk

MannenWerk respecteert uw privacy. De door u verstrekte gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en om u te helpen met uw vragen. MannenWerk verstrekt en/of verkoopt geen persoonsgegevens aan derden.