De Mannen

trainers en coaches van MannenWerk

Edwin Holwerda 

Edwin heeft als senior trainer, coach en adviseur ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van purpose-,  leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeltrajecten voor individuen, teams en organisaties. Zijn stijl van begeleiden kenmerkt zich door eenvoud, passie, diepgang en stevigheid. Hij benadert spirituele thema’s op een aardse en pragmatische manier en stimuleert mensen de kracht, wijsheid en het Licht in zichzelf te vinden om daarmee zelf antwoorden op hun vragen krijgen. Door zijn multidimensionale vermogens dringt hij makkelijk door tot de kern van je zijn: daar waar het in essentie voor jou om gaat. Op academisch niveau is hij opgeleid als bedrijfskundige en hij heeft werkervaring in marketing, branding, corporate consulting en academisch onderwijs. Daarnaast is hij geschoold als psychotherapeut, energetisch reader & healer en is hij gecertificeerd True Purpose coach en Spiral Dynamics Master Practitioner. Mannen die met hem werken zien hem vaak als spiritueel mentor en noemen hem een ware Master of Ritual & Ceremony. 

 

Edwin werkt vanuit zijn eigen praktijk KAORA en is extern partner bij Synnervate.

Guido Spijk

Guido is een dynamische trainer, coach en therapeut die werkt vanuit het ervaringsgericht leren. Voelen, bewust worden en handelen zijn voor hem belangrijke uitgangspunten. Door de uitdagingen en problemen werkelijk te doorvoelen wordt het steeds helderder wie je bent en waardoor je straalt. Twintig jaar ondernemerschap en een uitgebreide studie sociale psychologie bij Phoenix, Weisfelt en Partners, SDi en het sjamanisme geven hem een rijke kennis van de sociale kaart. Hij werkt vanuit de essentie dat leren door ervaring, bewustwording en oefening de basis vormen om autonoom en verbonden te zijn. Met zijn rijke ervaring in het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkelingstrajecten levert hij een wezenlijke bijdrage aan zowel persoonlijke als bedrijfsmatige ontwikkelingen. 

 

Guido is oprichter van Voel Coaching.

 

De Mannen over MannenWerk

Edwin

“MannenWerk bevrijdt mannen. Het helpt mannen in contact te komen met hun essentie en de oerkracht van het bestaan. Het transformeert woede in levensvuur, agressie in passie, gemis in compassie en verlangen in liefde. MannenWerk opent de weg naar het hart en leert mannen om vanuit hun missie hun levenspad te bewandelen. Voor zichzelf, de ander en de wereld.”

Guido

“MannenWerk opent je hart, laat je voelen wat er in je onderbuik leeft en helpt je kiezen voor wie jij wilt zijn in dit leven. Het laat je als man geloven in liefde en overvloed.”