“To become truly great, one has to stand with brothers, not above them.”

Charles de Montesqieu 

Mannenwerk - Workshops voor Mannen

Leiderschap training

✔ Authentieke trainingen

✔ Unieke werkwijze

✔ Specifieke branche

 

Bij MannenWerk uit Utrecht is het mogelijk om een leiderschap te ontwikkelen door een training te volgen. Je leert hier om leiderschap te nemen over je persoonlijk handelen in het leven én krijgt inzicht in wat je echt belangrijk vindt. Jezelf sturen om doelen te verwezenlijken en te bereiken, dat maakt je sterker en zelfverzekerder als man.

 

Heeft u een vraag over onze trainingen?

Neem contact op!

 

Ontwikkel leiderschap door middel van training

Bij MannenWerk uit Utrecht leer leiderschap ontwikkelen door middel van training. Wij zijn er voor mannen die het beste uit zichzelf willen halen. Deze training leert je om meer grip op jezelf en je omgeving te krijgen. Dit draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Bij deze training leer je om drijfveren, ambities en talenten te verwezenlijken. Je creëert bewustwording van jezelf en leert hiermee omgaan. Vanuit je eigen kracht leer je om doelen te realiseren om zo dit doel op positieve wijze te kunnen volbrengen. Authentiek leiderschap voor mannen heeft als doel om mannen hun potentieel te laten ontdekken, ervaren en te gebruiken. Met onze workshops voor mannen ontwikkel je je identiteit en mankracht. 

Schrijf je nu in voor de training

Ben je geïnteresseerd om de training over leiderschap te volgen bij MannenWerk uit Utrecht? Wacht dan niet langer en schrijf je in. Neem contact op met ons wanneer je vragen hebt of meer informatie wenst. Je bereikt ons door te bellen naar 06 422 477 34 of 06 53 86 30 66. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@mannenwerk.org.